Home Home
Vakantiehuis Vakantiehuis en foto's
Locatie Locatie
Egmond aan Zee Egmond aan Zee
Beschikbaarheid Beschikbaarheid
Prijzen Prijzen
Huurvoorwaarden Huurvoorwaarden
   
Reserveren Reserveren
   
Links Links
Contact Contact


Vakantiehuis

Een  LUXE ****EENGEZINSWONING aan de rand van de duinen op loopafstand (500m) van het strand en gratis gebruik van fietsen en internet.

Indeling: L vormige woonkamer met prachtige hardhouten vloer met zit en eethoek, open keuken , grote berging, verdieping: 2 ruime  slaapkamers  met ieder tweepersoons boxspringbedden (die ook los zijn te plaatsen) en een derde (kinder)kamer met stapelbed (9m2). Luxe badkamer met douche en ligbad alsmede 2e toilet. Verder aanwezig: vaatwasser, koel/vriesladencombinatie, elektrisch koken, oven/magnetron, (kabel)TV, Radio/CD/DVD speler, wifi internet, droger en wasmachine,  eigen parkeerplaats (carport), in de tuin (ZW) staan een tuintafel en stoelen (parasol staat in de berging).

U kunt gratis gebruik maken van 2 leenfietsen die in de berging ter beschikking staan. Bij langere huur kan gebruik worden gemaakt van de zolderverdieping met groot raam die ook geschikt is om als 4e slaapkamer te gebruiken (ruim 20m2). Wij verhuren het gehele jaar door. In principe weekends, mid- of hele weken (juli en augustus alleen hele weken). Tevens is het mogelijk om 2 extra fietsen veilig overdekt in de berging te stallen.

Accommodatie nummer gemeente Bergen: 0373-4L04-8U2X-7DQR.

Foto's - Album: Huis
<< Vorige Volgende >>
Ga terug naar het Album

Vakantiehuis Egmond aan Zee - 2011 - 2024